UDIROS vergeet zichzelf te belonen na geweldige eerste helft!

Renado 1
26-11-2017
2 - 2

Scheidsrechter:   F. Hooge

Om 14.00 uur werd er afgetrapt voor de confrontatie met Renado. Udiros ging voortvarend van start wat binnen 10 minuten resulteerde in de 1-0 van Niklas Tarvajarvi.
Vervolgens domineerde Udiros vooral op het middenveld met een sterk spelende Romke Faber en Geert-Arend Roorda. Na verschillende pogingen het net te vinden was het vervolgens Geert-Arend die de 2-0 op het scorebord zette.
Na een half uur zakte het wat in en begon Renado wat beter in de wedstrijd te komen. Toch bleef de ruststand 2-0 in het voordeel van Udiros.

In de tweede helft ging het spel op en neer. Na een aantal sterke minuten voor de goal van Renado wisten de aanvallers de trekker niet over te halen. Renado deed dit een kwartier voor tijd wel en tikten de 2-1 binnen.
Nadat aan beide kanten een aantal keren werd gewisseld wist Renado in de laatste minuten uiteindelijk de gelijkmaker binnen te schieten door vanaf links in de korte hoek Johan Prins te passeren. eindstand 2-2.

Udiros begint onder leiding van Emiel Kramer en Geert-Arend Roorda steeds meer vorm te krijgen, het is dan ook zuur dat in de laatste paar minuten de gelijkmaker binnen werd getikt want het team had had meer verdiend, zeker op basis van de eerste helft!

Opstelling: Johan PrinsRon Van der WoudeHendrik FaberJohan RosArnold van der WoudeJeroen Ros (70e Sam vd Werf), Geert-Arend Roorda, Romke FaberPiet Christiaan KlasterNiklas TarvajärviJorrit Heida (80e; Martin Heida)

Reserves: Sam van der Werf, Martin HeidaMark StobbeJens Kroeze