Tijdstip 19:30 uur
Locatie De Trije Franeker
Adres Jan Rodenhuisplein 1, 8801 ET, Franeker
Website bekijken
UDIROS behaalde vanavond ZATERDAGAVOND na werkwedstrijd SC Franeker - UDIROS 1-4 in Franeker 1e periode overwinning.
De Suporters van UDIROS hadden in grote getale gehoor gegeven aan de oproepe het eerste moreel te steunen bij deze niet gemakkelijke klus. Het spel speelde zich aanvankelijk veel op de helft van de bezoekers af. Maar in de 20ste minuut na een plotselinge kanteling wist Jordy Heida een bal op doel te plaatsen waar de Frentsjer keeper overheen dook. 0-1. UDIROS maakte er drie op rij waarna Franeker ook een doelpunt scoorde. Toch vond MJ dit kennelijk niet de juiste stand en plaatste een kogel dwars door de kluwen in de rechter bovenhoek. Eindstand 1-4 en UDIROS periodekampioen. Er komt nog nader melding over een klein feestje.